Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit van de beste tandarts
U mag een constant hoge kwaliteit van ons verwachten. Immers, wij willen graag ‘de beste tandarts’ voor u zijn! Zorg en aandacht voor uw gebit zijn vanzelfsprekend de pijlers van onze praktijk. We vinden het erg belangrijk dat we u zorgvuldig de juiste informatie verschaffen en goede service kunnen verlenen. 

Uitstekende behandelingen, goede materialen en een betrouwbare administratie zijn hierbij essentieel. Wij volgen nauwkeurig de procedures volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Klachten lossen wij graag samen met u op. Mocht dit niet lukken, dan kunt u natuurlijk gebruikmaken van de klachtenregeling.

Kwaliteit waarborgen
Wij doen er alles aan om voor u ‘de beste tandarts’ te zijn. Dat betekent dat we de kwaliteit van de zorg hoog houden en de nieuwste ontwikkelingen in ons vak te volgen. Dat doen we o.a. door het gebruik van diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten die binnen de tandheelkunde beschikbaar zijn. 

Up-to-date geschoolde tandartsen
Wij houden ons team up-to-date met o.a. de beschikbare vakliteratuur en lidmaatschap van de wetenschappelijke vereniging. Verder volgen wij bij- en nascholingscursussen, wonen studiegroepen bij en maken waar nodig kennistoetsen. Ook organiseren wij regelmatig intercollegiaal overleg en bezoeken wij klinische avonden. Door het bijwonen van themaprojecten kunnen wij de nieuwe richtlijnen, veldnormen, gedragsregels en praktijkwijzers beter implementeren. Kortom: ons vakkundige team staat graag voor u klaar!

Uw mening telt! Kunnen wij u (nog) beter van dienst zijn? Neem contact met ons op, uw suggesties zijn van harte welkom. U helpt ons om goede kwaliteit te blijven leveren en ‘de beste tandarts’ te zijn en blijven.