Betalen en tarieven

Tarieven

Hieronder vindt u de actuele lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit1.

Uw nota wordt verzorgd door factoringmaatschappij Infomedics. Dat houdt in dat wij de notagegevens versturen naar Infomedics. U ontvangt uw nota van Infomedics of uw verzekeringsmaatschappij.

De verzekeringsmaatschappij betaalt Infomedics voor het verzekerde deel. Infomedics stuurt u een nota voor het resterende bedrag.

Materiaal- en techniekkosten

Techniekkosten zijn telefonisch bij de praktijk op te vragen.

Betalingen

Voor de kosten van de behandelingen door uw tandarts ontvangt u een factuur. Op deze rekening ziet u hoe de kosten zijn opgebouwd uit de verschillende handelingen die hebben plaatsgevonden. Alle onderdelen van uw behandeling zijn voorzien van een speciale code die omschreven staat op de rekening. Elke code geeft een bepaald tarief aan. Let op: het tarief kan per tandartspraktijk verschillen.

Om u alle aandacht en goede zorg te kunnen bieden hebben wij het verzenden en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Een gespecialiseerd, professioneel en betrouwbaar bedrijf voor de administratieve verwerking van tandartszorg. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl

Bij Infomedics zijn uw gegevens in goede handen. Het bedrijf is natuurlijk ISO27001 gecertificeerd, net als alle samenwerkingspartners van Infomedics. Elk jaar wordt deze certificering opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over deze privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Bij elke verrichting die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd, hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Voor meer informatie over de tarieven voor tandheelkunde, kijkt u op www.allesoverhetgebit.nl.

Bij het online verzenden van uw rekening heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens zijn nodig om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal van Infomedics, waar uw rekening klaar staat. Bij het inloggen op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Dit wijst zich vanzelf. Toch liever uw rekening op papier ontvangen? Dat kan, u kunt dit eenvoudig instellen op uw portaal. Meer informatie nodig? www.infomedics.nl. Betalingsregeling nodig? Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Misschien lukt het u niet om op tijd te betalen. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infome dics op 036-20 31 900. Zij helpen u, indien nodig, met een betalingsregeling.